Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een zeer geschikte therapie om verschillende klachten te behandelen op een natuurlijke en veilige manier. Het levert hierdoor een grote bijdrage aan je levenskwaliteit.

Lees meer

Voor wie is acupunctuur?

Acupunctuur kan worden ingezet bij allerlei soorten klachten. Denk aan pijn, slapeloosheid, menstruatieklachten. Niet alleen lichamelijke klachten maar ook psychische klachten zoals burn-out, stress, depressiviteit, angststoornissen kunnen worden behandeld.

Lees meer

De behandeling

Tijdens het eerste consult zal een uitgebreid gesprek plaatsvinden, tijdens deze afspraak bespreken we uitgebreid je klachten en je wensen.

Lees meer

"TAKE CARE OF YOUR BODY. IT'S THE ONLY PLACE YOU HAVE TO LIVE."

-JIM ROHN-

Ik ben Frederique Wassing-Bij, woonachtig in Zwolle. Werken met mensen is mijn passie en daarvan geniet ik elke dag in mijn eigen praktijk. Dit is ook waarom het voor mij een logische keuze was om acupunctuur te gaan studeren. In juli 2018  heb ik succesvol de acupunctuuropleiding aan Traditional Chinese Medicine Academie (TCMA) afgerond. Ook de Medische basisopleiding heb ik hier gevolgd en met succes afgerond in 2015.

Jaarlijks volg ik meerdere bijscholingen zowel Western Medisch als in de Tradicionele Chinese Geneeskunde om nieuwe kennis te vergaren.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB.

 

"Balance your body. Balance your life"

BEHANDELMETHODE